top of page

Positiva VIBBAR i luften


Känner ni det också? Att det ligger något förväntansfullt i luften och vibrerar? Som en positiv vibb som ligger och småstampar i startgropen? Hela dagen idag har jag känt det som en ljusning, både i energin och lusten. Kanske är det bara jag och mina hormoner, men kanske är det inte det. Kanske är det verkligen en förändring i energin därute, nu när det händer så mycket i världen, när klimatet och miljön på väldigt kort tid har påverkats starkt i positiv riktning. För coronakrisen kanske inte bara behöver vara av ondo, kanske finns det en ljusare sida av eländet också. Det brukar ju vara så, att allt har två sidor. Oavsett om det stämmer eller inte tänker jag försöka behålla den här positiva känslan, den känns bra och hoppfull att hålla i.

Kanske är det därför jag helt otippat börjat måla blommor igen. Förra veckan när jag skulle utveckla en ny collageövning till kursen jag höll i helgen så blev det blommor direkt, det var liksom inget snack om saken, blommor skulle det vara. Jag blev nästan lite förvånad själv över det som ”kom ut” ur mig. ”Blommor? Okej, då kör vi på det”. Tulpanerna här ovan är den bild jag själv gjorde under kursen i lördags.

Kursen blev hur som helst härlig, och om du går in i kursgalleriet kan du själv se vilka fantastiskt fina bilder deltagarna gjorde. De ligger överst i bildflödet, och strax under blombilderna hittar du bilder på zebror och ett par andra svartvita djur, de är från kursen innan dess, också superfina. Zebraövningen har jag förresten filmat och gjort en webbkurs av, men jag har inte börjat lansera den än eftersom det fattas en liten detalj - en introduktion! Det är så jobbigt att se sig själv på bild så jag håller på att processa för att klara av att lägga ut en film där jag själv syns, vilket jag ju måste göra i introduktionen, ha ha. Om två veckor håller jag den sista kursen i den här trippeln, det är som vanligt en mixed media-kurs, men då med fokus på porträtt. Är du sugen att hänga på så finns det fortfarande tre platser kvar. (Med reservation för att Corona inte bestämmer sig för att ställa in).

Så till en trist grej, fast också rolig, det beror på hur man ser det. Kursen i Frankrike i maj har förstås blivit inställd på grund av Corona. Det är ju tråkigt, men det roliga är att den har blivit flyttad till hösten istället, närmare bestämt till den 12 - 17 september, en perfekt tid att vistas därnere. Fortfarande varmt och skönt men inte hett så man storknar. Och jag gissar att många kan längta efter en kick då, när vi alla blivit utsläppta ur coronakarantänen, vilket jag utgår från att vi har blivit vid det laget :) Och det bästa av allt – det finns platser kvar, så kunde du inte nu i vår så har du chansen igen! Bra va!

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page