Frustation in a BOX

2 Feb 2020

 

Det är ju inte riktigt alltid saker och ting går lätt. Ibland kör man liksom huvudet i väggen hela tiden. Ungefär så kändes det när jag skulle göra Målarlådan nr 2, alltså måla en bild med det innehåll jag hade fått den här gången i min prenumeration på Scrawlrbox (varje månad kommer ett litet paket med utvalt material, okänt för mig).

 

Nåväl, i lördags morse satte jag mig ned för att leka med materialet jag fått. och det gick...så där. Så om du känner dig hopplös och oinspirerad och frustrerad över ditt bildskapande – du är inte ensam. I denna film kan du beskåda en likasinnads hopplösa kamp mor kritorna. 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv