Kom igång att MÅLA

3 Jan 2020

Äntligen är 2019 över, skulle jag vilja utbrista. Det har varit ett år där åtminstone jag har varit rätt låg i energin, men nu hoppas jag att 2020 innebär en förändring. För att rivstarta det nya året har jag gjort en liten film med tips på hur du kan komma igång och måla. Det finns nämligen små finurliga materiallådor man kan prenumerera på. De kommer en gång i månaden och innehåller olika typer av material varje gång. Jag har valt att testa en prenumeration från Scrawlrbox, inte för att jag har en aning om den är bättre än någon av de andra, utan helt enkelt för att den var billigast och för att leverantören finns i Europa och inte i USA. Så i den här lilla filmen presenterar jag innehållet i den första lådan som har landat i min brevlåda, och målar en bild med materialet och utifrån den förlaga som följer med i lådan. 

 

Det fiffiga med det här är att du inte behöver fundera över vilket material du behöver införskaffa, eller var du ska börja. Allt finns i målarboxen! Och sakta men säkert bygger du ju dessutom upp ditt materialförråd med de månatliga försändelserna. 

 

Så om du tycker det låter spännande, kika på filmen och googla runt på nätet och se om du kan hitta någon prenumeration som lockar dig. Och god fortsättning! Vi hörs snart!

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv