top of page

Och nu blir det FILMTAJM

Jag tycker att det är fantastiskt roligt att titta på när andra tecknar och målar, och speciellt när det sker i uppdrivet tempo, annars kan det lätt bli långtråkigt. När jag ser hur någon annan går till väga kan jag få insikter och aha-upplevelser som kan ta mitt eget skapande till en ny nivå. Jag gissar att många fler tycker som jag, därför har jag börjat göra små filmer där jag gör bilder. De flesta gånger är det min son Leon som har gjort den ”arty” musik som förhöjer upplevelsen av filmen.

På grund av filmformat och storlek så funkar det dock inte alltid att lägga upp dem här i bloggen, det gör det däremot på gloriavictorias facebooksida, där lägger jag upp filmerna allt eftersom. Den senaste av dem, som du ser resultatet av nedan, hittar du här.

Så titta och lyssna gärna, och hoppas du tycker att det är lika kul som jag :)

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page