top of page

Ett snabbt INSPEL


Sådärja! Nu är jag på plats och börjar bli lite inbodd i min nya ateljé i Svartvik utanför Sundsvall. En underbar kulturhistorisk miljö att vistas i. I ateljén har jag kakelugn och gamla, rinnande fönster. Bara det! Och så finns det förstås en mysig lokal att ha kurs i när andan faller på (se bilder nedan). Välkommen att hälsa på om du har vägarna förbi. På Facebook kan du gå in och gilla vår sida SV-ART, som vi kallar vår lilla konstnärsförening därute, och se våra öppettider och när det är gratis workshops (under sommaren).

För någon vecka sedan provade jag också på en ny teknik, papperslito, som du ser prov på här ovan. Superkul och väldigt oberäkneligt. Men det kommer jag absolut att fortsätta att experimentera med. De senaste dagarna har jag dock haft fokus på en utställning med vernissage nu på onsdag, i Galleri Ladan i Ljusdal. Har du vägarna förbi där är du förstås också välkommen dit! Som avslutning på utställningen håller jag en tre-timmars workshop den 28 juli kl 13. Den är också gratis! (Tror jag i alla fall....om det är någon betalning så är det nog bara en mindre summa till galleriet). Ha en skön sommar!

Ett hörn av min, som vanligt, röriga ateljé :)

Huset där vi huserar med keramikverkstad, ateljéer, kurslokal och snart även en liten butik.

Kurslokalen

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page