top of page

Prispressad helgkurs i ÅNGE


Igår tog jag mitt första dopp i havet! Underbart! och nej, det var inte i Sverige utan i Medelhavet. Jag har tillbringat den senaste veckan i Frankrike men nu är jag snart på väg hem igen, och då är det dags att ladda för kurs. Den 15-16 juni håller jag nämligen en helgkurs i Ånge, i samarbete med Kulturbanken. Det innebär att priset för kursen är väldigt lågt då det är subventionerat av Kulturbanken. Bra va! Endast 550 kronor kostar kursen, plus 100 kronor för medlemsskap i Kulturbanken, om du inte redan är det. Det finns några platser kvar, så om du du vill ha en kreativ uppstart för sommaren – skynda dig! :)

Nu när juni är kommen så blir det också flytt till ny ateljé för min del. Jag kommer hädanefter att hålla till i Svartvik, cirka en mil utanför Sundsvall, i en kulturhistorisk miljö som är superfin. Under sommaren kommer jag och fem andra konstnärer att hålla öppna ateljéer och gratis prova-på-workshops enligt ett rullande schema. Jag återkommer med mer info om det när jag har installerat mig.

Ha en skön helg!

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page