Hitta din NYCKEL i Frankrike


(Kursen är tyvärr inställd)

Vårens kurs i Frankrike kommer att bli helt fenomenal. Inte bara ligger Kristi himmelsfärdshelgen senare i år, vilket innebär att badläget kommer att vara på topp, utan dessutom så pågår det en konsthelg i byn Peyriac de Mer, ”Peyriart”, samma dagar som vi är där. Det innebär att 37 erkända konstnärer från hela Frankrike, utvalda av en jury, kommer att ställa ut på olika ställen i byn. Självklart kommer vi att gå en inspirationsrunda hos dem.

Oroar du dig för att du inte kommer att ”få till” några bilder? Ingen fara, det lovar jag att du fixar. Titta här så får du se bilder från tidigare Frankrikekurser. Många av dem som var med hade knappt tagit i en pensel innan, men de längtade efter ett litet äventyr, efter en spännande resa såväl i det inre som på det yttre. En kurs i Frankrike erbjuder ju liksom bådadera. Ljuvlig, yttre miljö med sol, bad, god mat och underskön natur samt den där otroligt spännande resan man gör när man går in i sin kreativa bubbla och låter det spilla ut på papperet.

De övningar vi jobbar med är väldigt styrda, av den anledningen att du ska slippa tänka så mycket och ta beslut. Det är ju oftast när vi blandar in mindet för mycket i skapandet som det tar stopp. För att komma runt denna blockering så guidar jag dig steg för steg, och det fantastiska är att fast alla deltagare följer samma instruktioner så blir bilderna i slutändan helt olika varandra. För att vi alla är olika och har olika färger och former inuti oss. Precis som våra handstilar när vi skriver är olika, så får också bilderna ditt unika fingeravtryck, så att säga.

Just nu idag, kollade precis, så går det att få tag på superbilligt flyg till Beziers, den närmaste flygplatsen från Peyriac de Mer, om man väljer att stanna några extra dagar efter kursen och bara njuta. Kolla här, drygt 1 000 kronor tur och retur, om du stannar totalt en vecka och reser tisdag-tisdag:

<