VINNARE i kärlekstävlingen

22 Feb 2019

 

Jahapp! Så vare klart! Vinnaren av en helgkurs i vår är Mari Koivisto! Grattis, och välkommen :) Och tack alla ni andra som deltog i tävlingen och som delade inlägget. För er som är sugna på en kreativ boost i vår så finns det platser kvar. Så släng dig ut i det okända och släpp loss din inre röst.

 

Mer om de kommande kurserna kan du läsa här.

 

Jag vill också passa på att slå ett slag för Finurliga funderingar. Där kan su ställa frågor om sådan du sitter och klurar på som rör ditt bildskapande och art journaling, stort som smått. Jag svarar efter bästa förmåga, och du som läser frågorna får gärna också komma med input. Tillsammans besitter vi en mängd kunskap, idéer och förslag till lösningar.

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv