top of page

Rena RAMA kosläppet

Nu släpper jag ut dem ur båset, hela drösen på en gång. Här kan du se alla vårens kurser på ett bräde. Till FRANKRIKE reser vi över Kristi Himmelsfärd och tillbringar några underbara dagar i solen och värmen med god mat och dryck. En kreativ inspirationsresa som kommer att fylla dig med sprittande glädje,

Innan dess så är det några andra kurser på gång, klicka på respektive länk för bilder och mer mer information:

Och mer grejer kommer säkert att tillkomma på vägen, så håll utkik. Jag har så många roliga övningar i huvudet som jag skulle vilja testa, det är bara tiden som är knapp. Och du, glöm inte bort att fråga mig om du undrar över något, eller om du har något speciellt önskemål. Vill du att jag håller en kurs för dig och dina vänner, eller kanske arbetskamrater, så kan du boka en hemma hos kurs. Den kan vara tre timmar under en kväll, en halv dag en da eller en hel helg. Allt går att ordna :)

Tack alla ni som svarat på min enkät för att hjälpa mig utveckla kurserna. Ni som inte har gjort det får hemskt göra det. Ni hittar den här, eller på gloriavictorias Facebooksida :) En sak till, glöm inte tagga era bilder med #artjournalsweden när ni ligger ut dem på instagram. Det är så kul att ha ett ”album” där det går att se vad ni gör :)

Kontakt:

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page