top of page

KUDDKURS i Stockholm


Tjoho! Kuddkursen som äger rum i Sundsvall i februari har väckt lust hos en hel del bloggföljare i Stockholm, därför kära Stockholmare, erbjuder jag en kurs på er hemmaplan också, den 30-31 mars. Vi kommer att ägna helgen åt att göra några olika bilder med olika mixed media tekniker.

Metoden bygger på att släppa på prestation och krav och du behöver inte kunna teckna och måla för att vara med. Det enda du behöver är nyfikenhet och lust och en spirande längtan efter att återknyta kontakten med din kreativitet. Så kom igen – jag guidar dig steg för steg. Och vet du, det kan inte bli fel! Det är det som är så befriande med det här sättet att göra bilder.

På söndag eftermiddag väljer du ut det, eller de av dina motiv som du vill se på en kudde och vi bestämmer hur mönstret/motivet ska manipuleras. Det går ju att ha hela motivet på kudden, eller göra en så kallad rapport, där motivet upprepas flera gånger. Jag sköter sedan inscanning och gör en gruppbeställning av kuddarna. Jag får ett kanonpris av tygtryckeriet Elobina när jag beställer minst tio kuddar, så vi kan hålla tryckkostnaderna nere. Du får förstås beställa mer än en kudde, men får då lägga till extra tryckkostnaden för det du beställer. Så passa på – nu kan du göra kuddar som du verkligen vill ha du ditt hem. Eller ge bort som en unik present. Elobina är ett litet lokalt företag i Malmö som syr upp sina kuddar manuellt på plats.

Varmt välkommen! Varför inte ta med några kompisar för en superhelg! Vill du veta mer om den här kursen och se bilder på exempelkuddar, kolla in det här blogginlägget.

Plats: Sibyllegatan i Stockholm.

Tid: 30-31 mars, kl 10-17.

Pris: 2 300, inklusive material, fika och en tryckt kudde med ditt motiv.

Anmälan:

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page