top of page

Inner CIRCLE - gå inåt

Vårt inre är en en skattkista av bilder, som det bara är att ösa ur. Det gäller bara att hitta nycklarna för att komma åt dem. Det här är en kurs för dig som inte bara vill väcka liv i din kreativitet, utan också är nyfiken på vilka undermedvetna bilder du bär inom dig. Här gäller det verkligen att släppa kontrollen och bara låta det komma ut som vill komma ut. Handen sköter snacket, så att säga, din hjärna behöver inte lägga sig i speciellt mycket.

Genom olika övningar släpper vi ut de inre bilderna. Ibland är det en hel del kladd och klet som ska spillas ut innan vi kommer åt de blänkande pärlorna, men de finns där, det lovar jag. Men även sörjan måste ut, för den kan annars ligga i vägen. Att ösa ur sig sörjan är dock väldigt befriande även det. Det är alltid skönt att göra sig av med gammalt bagage.

Vi kommer att vara en lite mindre grupp när vi utforskar våra inre universum, max sex personer, så vi verkligen hinner jobba på djupet och om det finns behov, samtala om bilderna. Den här kursen är dessutom ett test jag gör, så den är extra billig, 1 200 kronor för en helg, inklusive material. Jag är utbildad bildtolkare, vilket kan kännas tryggt att veta. Vi kommer dock inte att fokusera på bildtolkningen, utan på det kreativa, om det inte skulle finnas extra önskemål om det.

Tid: 13-14 april, kl 10-17.

Plats: Albäcksgatan 1 A

Anmälan:

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page