top of page

Ge bort en BIT av dig själv


Skippa fejandet och julstöket en stund och kom till min ateljé och släpp loss istället. Måndagen den 17 december tänkte jag nämligen ställa till med en liten julklappsstuga med glögg och pepparkakor och, såklart, tillverkning av fina alster som du kan ge bort i julklapp. Det blir alltså två flugor i en smäll – du får ägna dig åt dig själv en stund mitt i julstressen OCH får julklappar att ge bort utan att behöva springa i affärer. Och vem gillar inte att få en unik bild gjord med hjärta och kanske lite smärta av någon man tycker om?

Jag tänker mig att vi gör det jag brukar kalla för miniart, alltså flera små bilder som du kan rama in, alternativt dekorera julklappar med. Här nedan ser du exempel på sådana bilder. Och du behöver inte ens springa iväg och leta ramar till bilderna – jag har ramar på plats som du kan köpa till och rama in dina bilder på stört.

Så skynda att anmäla dig till julklappsstugan den 17 december. Vi börjar klockan 17.30 och håller på till omkring klockan 21. Pris 425 kronor inklusive allt material, te, kaffe, glögg och pepparkakor. Vi håller till i min ateljé på Albäcksgatan 1 A i Sundsvall. Välkommen!

Obs! Du behöver absolut inte ha några förkunskaper för att vara med på den här workshopen. Jag kommer att guida dig steg för steg tills du är i mål. Vi arbetar med en schablon - och collageteknik som är både lätt och rolig och resulterar i flera små bilder. Du kan med andra ord bocka av en hel del personer på julklappslistan om det vill säg väl :)

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page