Mörka skogar och viskande FÅGLAR

8 Dec 2018

Det här var ju jättekul! Workshopen på Ikea den 29 november sålde slut på två timmar. Fantastiskt! Men så var Ikeas erbjudande också otroligt generöst, en hel kvälls workshop, inklusive material och middag för 129 kronor. Då gäller det liksom att passa på. Panduro var också med och hjälpte till under kvällen och dukade upp ett bort fullt med material.

 

Om du var en av dem som inte hann med att få en plats så har jag ett litet tips. En liten fågel har nämligen viskat i mitt öra att det kanske blir ett till tillfälle efter årsskiftet. Inget är dock helt bestämt än och inget datum satt, men ett litet skvaller kan man ju alltid komma med ;) Och för dig som inte vågat ta steget än - du behöver absolut inga förkunskaper för att vara med.

 

Övningen vi gjorde kallar jag Dark Forest och den bygger bland annat på schablonteknik och servetter. Därför var det lite extra kul att använda sig av servetter från Ikea, tyckte jag, som ni ser på bilden ovan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv