top of page

Och VINNAREN är...


Nu är det klart vem som har vunnit en liten tavla i tävlingen på temat ”gissa vad i bilden som kommer från Ikea”. Det blev Ingrid Jernberg som tog hem priset, en liten tavla som jag gjorde tidigare i höst. Det var tydligen lite klurigt för det var inte så många som hade svarat rätt, och det rätta svaret var harlequinmönstrade servetter.

Anledningen till tävlingen var förstås att jag nästa vecka ska hålla en workshop på just Ikea. Workshopen blev förresten fullbokad på ett kick vilket ju också är jättekul :)

Bilden ovan, ”She's still going on about that Tinder date”, har absolut inte med någonting av detta att göra, utan är en av de bilder som har vuxit fram när jag jobbat med att skapa nya övningar till kursen/workshopen The Inner Circle, som jag tänkte hålla den 8-9 december i Sundsvall. Nu närmast åker jag till Stockholm och åller kurs till helgen. Det ser jag fram emot :)

Här är tavlan som Ingrid har vunnit!

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page