Och VINNAREN är...

19 Nov 2018

Nu är det klart vem som har vunnit en liten tavla i tävlingen  på temat ”gissa vad i bilden som kommer från Ikea”. Det blev Ingrid Jernberg som tog hem priset, en liten tavla som jag gjorde tidigare i höst. Det  var tydligen lite klurigt för det var inte så många som hade svarat rätt, och det rätta svaret var harlequinmönstrade servetter. 

 

Anledningen till tävlingen var förstås att jag nästa vecka ska hålla en workshop på just Ikea. Workshopen blev förresten fullbokad på ett kick vilket ju också är jättekul :) 

 

Bilden ovan, ”She's still going on about that Tinder date”, har absolut inte med någonting av detta att göra, utan är en av de bilder som har vuxit fram när jag jobbat med att skapa nya övningar till kursen/workshopen The Inner Circle, som jag tänkte hålla den 8-9 december i Sundsvall. Nu närmast åker jag till Stockholm och åller kurs till helgen. Det ser jag fram emot :)

 

Här är tavlan som Ingrid har vunnit!

 

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv