JULKUL på Ikea

13 Nov 2018

Ho ho ho! Ett litet snabbtips så här på tisdagseftermiddagen - för er som bor i Sundsvall: Idag öppnar anmälan till den workshop jag ska hålla på Ikea den 29 november kl 16-20. Workshopen sker i samarbete med Ikea och Panduro och kostar bara 129 riksdaler för material, middag och hela rasket. Så passa på!  Kravet är att du är/blir Ikea Familymedlem.

 

(Obs! Vi kommer inte att jobba med bilder som ser ut som den här i inlägget, det tar för lång tid att göra. Men tyckte liksom att den passade bra med tanke på jul, med någon slags julbock och tomterödrock och så...

 

För er som bor i STOCKHOLM - det finns fortfarande 2-3 platser kvar på helkursen den 24-25 november på Sibyllegatan. Inga förkunskaper behövs! Så slå två flugor i en smäll - du skapar några fräcka julklappar att ge bort och slipper springa i affärer. Ha kul istället :)

 

Här kan läsa mer och anmäla dig

 

Förresten! Lägger du ut dina bilder på Instagram? Tagga dina bilder med #artjournalsweden - jag har precis skapat den hashtaggen så det ligger typ bara tre bilder där än, men jag tänkte att det skulle vara kul med en samlande hashtag för alla våra alster :)

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv