top of page

Ett GYLLENE tillfälle


Oj, oj, oj, slängde ett öga i kalendern och insåg att året börjar gå mot sitt slut. Jag trodde att jag skulle hinna med en mer ”traditionell” artjournaling-kurs på hemmaplan under hösten, men nu ser det inte så ut. Den får vänta till nästa år, helt enkelt :)

Däremot, du som bor i Stockholm, har chansen att delta i en kurs den 24-25 november. Det finns fortfarande några platser kvar. På lördagen kommer jag att lära ut lite enkla tips och trix, som hur man kan jobba med collageteknik och schabloner. Det blir lite grundläggande övningar helt enkelt där du får testa på. På söndagen, när vi är lite varma i kläderna så ger vi oss i kast med en övning som jag kallar för Golden Anatomy, som du ser exempel på här ovan. Då blir det en annan typ av collageteknik som jag lär ut, samt en enkel transferteknik.

Vill det sig väl kanske du har några häftiga bilder att rama in och ge bort i julklapp innan helgen är över. Men framför allt så kommer du att få njuta av att förlora dig i den där sköna bubblan som man kliver in i när man sätter igång och skapar på det här viset. Och du behöver absolut inga förkunskaper.

Vi börjar klockan 10 och håller på ungefär till klockan 17 båda dagarna. Priset är 1 750 kronor, inklusive material och enklare fika. Ta med en egen matlåda till lunch. Vi håller till på Sibyllegatan. Varmt välkommen! Ange dina kontaktuppgifter vid anmälan.

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page