top of page

NYSTAR upp det inre


Skissar just nu på nya övningar, bland annat en som jag kallar Carving The Cave och The Inner Circle, som du ser prov på här ovan. Medan Carving The Cave söker inspiration hos grottmålningarna så söker The Inner Circle direkt i det undermedvetna.

Jag håller på att finslipa övningen nu inför kursen med samma namn den 8-9 december i Sundsvall, en kurs som kommer att bli lite annorlunda än vanligt, eftersom den har mer tyngdpunkt åt det terapeutiska. Bilderna vi jobbar kommer att bli ett slags avtryck av det som rör sig i vårt inre för tillfället, och förhoppningsvis kommer vi att kunna gräva djupare och djupare. Jag har använt min son som försöksperson för övningen, och den coola bilden nedan är hans första försök.

Kostnad: 1 750 kr, inklusive fika och material. Ta med lunchlåda och penslar :)

Övriga kommande kurser kan du läsa mer om i blogginlägget Pang på Pinjatan

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page