NYSTAR upp det inre

21 Oct 2018

 

Skissar just nu på nya övningar, bland annat en som jag kallar Carving The Cave och The Inner Circle, som du ser prov på här ovan. Medan Carving The Cave söker inspiration hos grottmålningarna så söker The Inner Circle direkt i det undermedvetna.

 

Jag håller på att finslipa övningen nu inför kursen med samma namn den 8-9 december i Sundsvall, en kurs som kommer att bli lite annorlunda än vanligt, eftersom den har mer tyngdpunkt åt det terapeutiska. Bilderna vi jobbar kommer att bli ett slags avtryck av det som rör sig i vårt inre för tillfället, och förhoppningsvis kommer vi att kunna gräva djupare och djupare.  Jag har använt min son som försöksperson för övningen, och den coola bilden nedan är hans första försök. 

 

Här kan du anmäla dig till the Inner Circle! 

Kostnad: 1 750 kr, inklusive fika och material. Ta med lunchlåda och penslar :)

 

Övriga kommande kurser kan du läsa mer om i blogginlägget Pang på Pinjatan

 

 

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv