top of page

Kreativa KOLLEGOR


Det var ett tag sedan jag hade några öppna kurser på hemmaplan, men däremot har jag haft ett par privata kurser som varit otroligt roliga, bland annat en kreativ workshop med mina kollegor på kommunikationsavdelningen där jag jobbar. Här ovan ser du några av alla de underbara alster de skapade under den förmiddag som vi hade till vårt förfogande. Sammanlagt var vi 21 personer under övningen, ändå var det bitvis helt knäpptyst i rummet när de sjönk in i sina egna skaparbubblor. Den energin som uppstår i ett rum när en hel grupp blir så djupt fokuserad är rätt häftig.

Är du själv sugen på kurs så kommer jag snart att hålla kurs på Södermalm i Sundsvall, den kan du läsa mer om och anmäla dig till här.

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page