top of page

Njutfullt på RUNMARÖ

Den gångna helgens kurs på Runmarö blev helt enkelt fantastisk. Totalt var vi 16 personer som klippte, klistrade, målade och skrattade på Anette Nyqvists fina gård Fridhem, där hönsen strövar omkring, fåren bräker och hunden Kira lapar sol. Det här var tredje gången som jag och Anette arrangerade kurs tillsammans på Runmarö, och jag lovar, det blir fler. Nästa sommar kan det rent av bli två kurser eftersom fler än vad som fick plats ville delta i år, men det återkommer jag till närmare vårkanten. Det är ju ett tag tills dess :)

Nyfiken på deltagarnas alster? Gå in här i kursgalleriet och se vilka underbara bilder de gjorde. (Det är de översta drygt 30 bilderna som är från Runmarö)

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page