Njutfullt på RUNMARÖ

24 Aug 2018

 

Den gångna helgens kurs på Runmarö blev helt enkelt fantastisk. Totalt var vi 16 personer som klippte, klistrade, målade och skrattade på Anette Nyqvists fina gård Fridhem, där hönsen strövar omkring, fåren bräker och hunden Kira lapar sol. Det här var tredje gången som jag och Anette arrangerade kurs tillsammans på Runmarö, och jag lovar, det blir fler. Nästa sommar kan det rent av bli två kurser eftersom fler än vad som fick plats ville delta i år, men det återkommer jag till närmare vårkanten. Det är ju ett tag tills dess :)

 

Nyfiken på deltagarnas alster? Gå in här i kursgalleriet och se vilka underbara bilder de gjorde. (Det är de översta drygt 30 bilderna som är från Runmarö)

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv