top of page

FÅNGAD på bild


Det här med att vara egen företagare. Som relativt ny i den branschen drabbas jag av oväntade och omskakande besked emellanåt. Som häromdagen när jag fick veta hur mycket jag skulle betala i moms. Samtidigt hade jag en kurs och bilden jag själv skapade i samband med att jag skulle lära ut tekniken, blev den här ”moms(s)katten”, ha ha. Utan att jag tänkte på det gjorde jag en bild som precis visar hur jag kände mig då. Skakad, smått chockad och antagligen var jag också så där lite vilt stirrande.

Bara fyra veckor kvar i Frankrike nu, och redan på fredag lämnar jag Bagnols sur Ceze och skolan för att tillbringa de sista veckorna på Le Flamant Rouge i Peyriac de Mer, samma ställe som jag mina Frankrikekurser på. Lite vemodigt känns det förstås, men jag ser också fram emot att komma hem. Åtminstone så länge det är sommar.... ;)

I Sverige väntar två utställningar, en kurs på Runmarö (fullbokad nu) och ett par hemma-hos-kurser har jag också inbokade. Men det blir förstås mer. Håll utkik här på bloggen om du är intresserad av att gå kurs i höst.

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page