How To Cast A SPELL

21 May 2018

 

Två veckor kvar. Sedan är mitt utbildningsår i Frankrike, min 50-årspresent till mig själv, till ända. Delvis känns det bra, men delvis jättetråkigt. Jag är inte jättetaggad att återgå till mitt vanliga jobb efter att ha smakat på det här livet, kan jag erkänna :) Men ändå, det känns bra att kunna köra igång med kurser igen, den delen har fått stå tillbaka lite under det här året. Och Frankrike ligger ju kvar, jag kan återvända.

 

För säkerhets skull får jag väl använda mig av lite magi så att det blir av ;) Bildmagi kan vara att på papper affirmera vad man vill uppnå och på så sätt karva in sina intentioner i medvetandet lite djupare. Skruva åt programmeringen. Så nu ska här karvas :)

 

(Bilden ovan, How To Cast A Spell, är en mixed media-bild med ett collage i botten.)

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv