top of page

Kurs på RUNMARÖ


guld

Nu är det klart och bestämt och bokat. Det blir återigen en sommarkurs på Runmarö i Stockholms skärgård. Det är tredje sommaren i rad som jag och Anette, boende på Runmarö och i besittning av en underbar ateljé, kör denna helgkurs. Liksom förra året finns det sovplatser till en billig penning på ett litet vandrarhem i en ljuvlig rosenträdgård. Det går ju också bra att pendla från Stockholm, båten från Stavsnäs tar bara 5-10 minuter.

Det här kommer att ske när sommaren tar sina sista flämtande andetag, den 18-19 augusti, cirka kl 10-17 båda dagarna, lite beroende på hur båten går. Vi kommer bland annat att ägna oss åt en guldövning, som du ser exempel på i bilden ovan. Gå också gärna in och här - de översta bilderna visar den senaste ”guldkursen” som jag hade i mars.

Kan du inte vänta ända till augusti? Det finns fortfarande fyra platser kvar till kursen i södra Frankrike som jag håller den 8-12 maj. Då blir det inte bara guld och skaparglädje, utan även god mat, vin (om man vill), rosa flamingos och salta bad. Läs mer här!

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page