top of page

GULDFEBER på Alnö

Idag var det guldkant på tillvaron. Årets första, eller till och med den första guldkursen någonsin, drog fullt hus här hemma på Alnö. Så fina bilder växte fram under dagen, och i morgon fortsätter vi att utmana oss själva genom att riva sönder våra bilder. Vad gör man inte för att stimulera kreativiteten.

I dagarna har jag också skapat en facebook-sida för GloriaVictoria. Om du du letar efter den på Facebook måste du scrolla tills du kommer till ”sidor”, det finns nämligen massor med individer som kallar sig gloriavictoria, upptäckte jag. Där har jag också skapat en grupp, ”Bildsnack”, som du kan gå med i. I den kan du lägga ut bilder som du är klar med eller jobbar på och behöver feedback. När man sitter ensam på kammare och målar kan det underlätta att ha ett forum för att diskutera, visa upp sina bilder i eller bara suga i sig inspiration. Så välkommen att gå med! :)

Här nedan du några av de fantastiska bilderna som deltagarna i dagens kurs gjorde. (Kika in i Kursbilder så hittar du ännu fler, de nyaste ligger överst)

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page