top of page

Kurs på Alnö i mars

Den 3-4 mars kommer kommer jag hem en sväng från Frankrike och håller en kurs på Alnö. Den här gången handlar det om att söndra och härska ;) Vi kommer att arbeta med ett fantastiskt guldpigment som jag hittat i Frankrike, och nästan som Kung Midas förvandla allt vi tar i till guld. Nåja, allt ska väl inte guldfärgas, men vi använder guldet för att så att säga hotta upp våra bilder. Vi kommer också att jobba med bildtransfers samt utmana oss själva med att riva sönder våra bilder. Låter det helt knäppt? Läs mer om kursen här!

Är du sugen på att hänga med till Frankrike i vår, så finns det fortfarande platser kvar. Här kan du läsa mer om att möta våren I underbara Peyriac de Mer och få en rivstart för din kreativitet och ditt bildskapande.

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page