top of page

The GOLDEN touch


Jag har sagt det förut och gör det igen - guld alltså! Med en skvätt guld kan man ”reparera" det mesta. Det här fantastiska guldpigmentet hittade jag i en pytteliten, men välsorterad, butik i Nîmes häromdagen. Det är hur guldigt som helst, kolla bara in min hand längs ned när jag har handskats en smula med det.

Bilden ovan kunde jag rädda med nämnda pulver – innan jag lade till det guldiga mönstret så var den rätt trist. Så ett tips från mig är - skaffa dig lite guldpigment och släpp loss.

Tyvärr vet jag inte var man kan köpa det i Sverige, jag har aldrig stött på det, men det borde ju inte vara helt omöjligt att få tag på. Pulvret blandar jag bara ut med lite varnish och sedan är det väldigt samarbetsvilligt.

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page