The GOLDEN touch

23 Nov 2017

Jag har sagt det förut och gör det igen - guld alltså! Med en skvätt guld kan man ”reparera" det mesta. Det här fantastiska guldpigmentet hittade jag i en pytteliten, men välsorterad, butik i Nîmes häromdagen. Det är hur guldigt som helst, kolla bara in min hand längs ned när jag har handskats en smula med det. 

 

Bilden ovan kunde jag rädda med nämnda pulver – innan jag lade till det guldiga mönstret så var den rätt trist. Så ett tips från mig är - skaffa dig lite guldpigment och släpp loss. 

 

 Tyvärr vet jag inte var man kan köpa det i Sverige, jag har aldrig stött på det, men det borde ju inte vara helt omöjligt att få tag på. Pulvret blandar jag bara ut med lite varnish och sedan är det väldigt samarbetsvilligt.

 

Här kan du läsa det tidigare inlägget ”Mend it with gold” om du vill ha mer inspiration :)   

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv