top of page

Ny KURS i Frankrike i maj

Efter två superlyckade kurser i underbara Peyriac de Mer i södra Frankrike så har jag och Johanna, som driver pensionatet vi håller till på, beslutat att genomföra ännu en kurs i maj nästa år. Den kommer att äga rum den 8-12 maj, och som vanligt blir det massor av skapande, god mat och underbar natur. Redan nu kan du föranmäla ditt intresse och säkra en plats. Intresseanmälan är inte bindande utan mer en reminder av vad som är på gång så att du kan planera lite ;) De som har föranmält sig kommer längre fram att få ett mejl med mer information och möjlighet att göra en ”riktig” anmälan. De platser som blir kvar annonserar jag sedan ut. Ta reda på mer via länkarna nedan!

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page