top of page

Det blir en TILL

Jag anar att frekvensen på kurser IRL kommer att avta något under mitt år i Frankrike, därför har beslutat att ha en sista kurs i Sundsvall innan jag sticker. Den kommer att äga rum den 5-6 augusti i Tors lokal på Alnö. Du kan förstås välja om du vill vara med en eller båda dagarna. Kanske blir det så att jag kommer hem och håller en kurs i samband med novemberlovet, men det är väldigt osäkert eftersom allt beror på plånbokens kondition. Är den alltför mager så får jag nog vackert stanna i Frankrike även under loven :) Å andra sidan så funderar jag starkt på att lära mig hur man gör webbkurser, så håll utkik. Om jag lyckas få kläm på tekniken så lägger jag upp en eller flera sådana kurser så småningom. Jag har själv erfarenhet av att gå webbkurser inom art journaling och jag gillar det skarpt. Vill du hänga på sommarens kurs i Sundsvall - läs mer här!

Är det närmare för dig till Stockholm skärgård? Det finns fortfarande ett par platser kvar den 19-20 augusti!

Mer sugen på Frankrike? Läs mer och anmäl dig här!

Psst! På söndag kommer Sundsvalls tidning att ha ett stort reportage om min kurs i Frankrike i maj - är du nyfiken på hur det var så kolla då. Jag har själv ingen aning om hur reportaget ser ut, så det är lite spännande :)

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page