top of page

LJUVLIGT i Frankrike


Hemma igen efter flera underbara dagar i Peyriac de Mer tillsammans med 15 deltagare. Det blev intensivt, kreativt, varmt, galet och fantastiskt roligt. För att inte tala om Johannas (pensionatägarinnan) supergoda medelhavsinspirerade mat! Mellan det ”hårda” arbetet i kurslokalen så blev det också en hel del promenader, bad i hav och sjö, mat och vin. Några dagar i paradiset, helt enkelt :) Jag hade tänkt blogga därifrån, men det blev liksom aldrig någon tid över för det, så det kommer några bilder nu istället, bilder som jag har samlat ihop från några av deltagarna – själv glömmer jag för det mesta bort att fota. Här hittar du fler bilder från Frankrike-kursen! Det är förstås alltid tråkigt att åka hem till vardagen igen efter en sådan här resa, men för mig är det i alla fall inte helt tröstlöst. Redan den 3-7 oktober ska jag hålla en ny kurs på samma plats! Är du sugen på att vara med – läs mer här!

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page