LJUVLIGT i Frankrike

29 May 2017

 

Hemma igen efter flera underbara dagar i Peyriac de Mer tillsammans med 15 deltagare. Det blev intensivt, kreativt, varmt, galet och fantastiskt roligt. För att inte tala om Johannas (pensionatägarinnan) supergoda medelhavsinspirerade mat! Mellan det ”hårda” arbetet i kurslokalen så blev det också en hel del promenader, bad i hav och sjö, mat och vin. Några dagar i paradiset, helt enkelt :) Jag hade tänkt blogga därifrån, men det blev liksom aldrig någon tid över för det, så det kommer några bilder nu istället, bilder som jag har samlat ihop från några av deltagarna – själv glömmer jag för det mesta bort att fota. Här hittar du fler bilder från Frankrike-kursen!

Det är förstås alltid tråkigt att åka hem till vardagen igen efter en sådan här resa, men för mig är det i alla fall inte helt tröstlöst. Redan den 3-7 oktober ska jag hålla en ny kurs på samma plats! Är du sugen på att vara med – läs mer här!

 

 

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv