top of page

DIKTA på kafferasten


Tävling! Gillar du att skriva? Eller inte? Det spelar ingen roll – jag visar hur du enkelt och lekfullt kan skriva en dikt på en kafferast. Det enda som spelar roll är att du har lust att prova. Första pris är en kursdag i Storytelling Art. Så här går det till: Du ska med utgångspunkt från bilden ovan skriva en dikt och skicka in den här. Metoden för att skriva dikten hittar du här, och jag lovar, det spelar ingen roll om du aldrig har diktat förut, du kommer att få resultat som förvånar dig. Följ bara stegen i anvisningen.

Den dikt som träffar mig mest i hjärtat vinner kursen Storytelling Art som jag håller på Alnö den 6 maj. Om du inte kan gå själv kan du överlåta den till någon annan, alternativt gå på kursen i Mini Art på söndagen den 7 maj.

Våga och vinn! :)

Läs mer om kursen i Storytelling Art

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page