top of page

KURS den 6-7 maj


Jag har tappat greppet om tiden, inser jag nu när jag ser att det inte är speciellt långt kvar till helgen den 6-7 maj. Och jag har fortfarande inte gått ut med någon riktig information om att jag ju hade tänkt ha kurs då. Men det ska jag och du är hjärtligt välkommen :)

På lördagen lär jag ut en collageteknik som är rolig att jobba med antingen i en art journal eller på löst blad. Vi börjar med att klippa och klistra för att sedan jobba fram bilden i lager på lager teknik med måleri och mer collage för att sedan avsluta med pricken över i:et - lite pennarbete ovanpå hela härligheten.

På söndagen blir det minikonst i form av små ”kort”, du ser exempel på de här ovan och nedan. Korten kan man sedan sammanfoga till en hel bild, rama in i småramar eller helt enkelt använda som kort, att ge bort eller kanske skriva affirmationer på. Det finns många möjligheter :)

Kika in på den här sidan så får du se fler exempel på vad vi ska göra, samt pris- och platsinformation och sådant. (Nu är det rätt länk :)

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page