KURS den 6-7 maj

19 Apr 2017

Jag har tappat greppet om tiden, inser jag nu när jag ser att det inte är speciellt långt kvar till helgen den 6-7 maj. Och jag har fortfarande inte gått ut med någon riktig information om att jag ju hade tänkt ha kurs då. Men det ska jag och du är hjärtligt välkommen :)

 

På lördagen lär jag ut en collageteknik som är rolig att jobba med antingen i en art journal eller på löst blad. Vi börjar med att klippa och klistra för att sedan jobba fram bilden i lager på lager teknik med måleri och mer collage för att sedan avsluta med pricken över i:et - lite pennarbete ovanpå hela härligheten.

 

På söndagen blir det minikonst i form av små ”kort”, du ser exempel på de här ovan och nedan. Korten kan man sedan sammanfoga till en hel bild, rama in i småramar eller helt enkelt använda som kort, att ge bort eller kanske skriva affirmationer på. Det finns många möjligheter :)

 

Kika in på den här sidan så får du se fler exempel på vad vi ska göra, samt pris- och platsinformation och sådant. (Nu är det rätt länk :)

 


 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv   

Please reload

Please reload

© 2023 by Glorify. Proudly created with Wix.com