top of page

DAX för liten workshop


(Fullbokad - uppdaterad den 18/3) Nu brinner det i knutarna – redan om två veckor tänkte jag ha en sådan där tre timmars workshop där jag lär ut en superenkel och kul metod att göra bilder, enligt de exempel ni ser här i inlägget. Den här workshopen är en superbra introduktion till ett enkelt och lustfyllt skapande och du behöver inte ha några förkunskaper alls. Dessutom är den hutlöst billig – 350 kronor inklusive material. När du går hem har du två häftiga bilder klara att rama in och hänga upp. Kursen hålls på Tors lokal på norra Alnö, onsdagen den 29 mars klockan 18-21. Max antal deltagare är 12 personer. Förra gången jag hade denna kurs så blev det fullsatt på två dagar, så om den fortfarande är lika het – skynda dig in med din anmälan. Du får inbetalningsuppgifter när du anmält dig, och när du har betalat är din plats garanterad.

Så är hittar du till Tors lokal:

• Ta vänster i rondellen efter Alnöbron (mot kyrkan)

• Ta andra avfarten till höger efter kyrkan, där det står Hörningsholm

• Kör den vägen till den tar slut, du kommer då till en T-korsning

• Ta till höger och efter ca tio meter ta till höger igen upp på en liten grusväg

• Kör cirka 50 meter och sedan ser du Tors lokal på vänster sida

Fler kurser

Jag har nu också bokat in fler kursdatum för våren. Lördagen den 22 april håller jag kurs på Kollektivverkstan i Sundsvall, till ett extra förmånligt pris för verkstans medlemmar. Läs mer om det här! Du kan också vara med där om du blir medlem.

Den 6-7 maj blir det återigen en helgkurs i Tors lokal på Alnö. Mer info om det kommer så småningom. Du kommer att kunna välja om du vill gå en eller båda dagarna.

Sedan bär det av till Frankrike med 15 lustfyllda deltagare – det ska bli otroligt spännande. Är du också sugen på att gå kurs med mig i Frankrike så kan jag tala om att det blir en till kurs till hösten, den 3-7 oktober. Vill du redan nu lämna en intresseanmälan och vara först att få mer information om den, så släng iväg ett mejl via länken:

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page