top of page

Kurs i FRANKRIKE den 23-27 maj


(Den här kursen är nu fullbokad, men är du intresserad av att hänga med mig till samma ställe i Frankrike till hösten kan du slänga iväg en intresseanmälan här så låter jag dig veta när det är spikat) Uppdaterad den 10 januari 2017

En dryg timme från spanska gränsen, vid Medelhavet, ligger en liten by som heter Peyriac-de-Mer. Där var jag två gånger den gångna sommaren och blev förstås förälskad, men inte bara i byn, utan även i det fantastiskt fina lilla pensionat jag bodde på, Le Flamant Rouge.

Om du är intresserad av att hänga med på några underbara dagar i södra Frankrike med skapande, ostron och annat gott – nu har du chansen! För att delta i den här kursen i art journaling/mixed media behöver du inte ha några direkta förkunskaper, däremot en brinnande längtan efter att återupprätta kontakten med ditt lustfyllda skapande.

Jag lär ut enkla tekniker som kan få vem som helst att göra hur underbara bilder som helst. Fokus ligger dock inte på den färdiga bilden, utan på själva processen. Att skapa är en helande aktivitet med den härliga bonusen att man har roligt under tiden, och jag lovar – övningarna kommer att göra så att du släpper rädslan för det vita papperet, göra den inre kritikern arbetslös och få dig att förlora greppet om tiden. Kursen kommer att innehålla såväl spännande och prestigelösa övningar, som god mat och utflykter. Inga förkunskaper behövs, bara lust!

Om boendet

Kursen sker i samarbete med Le Flamant Rouge Guesthouse i Peyriac-de-mer i Frankrike. Le Flamant Rouge är ett unikt pensionat beläget i en alldeles förtjusande liten medelhavsby, med saltsjöar och naturreservat på fem minuters gångavstånd. Här kan du läsa mer om Le Flamant Rouge, och titta gärna in på deras Instagramkonto för inspiration.

Vad innehåller kursen och boendepaketet? Kursen består av följande: • tisdag kväll 23/5, välkomstmiddag på Le Flamant Rouge samt kursintroduktion • onsdag, torsdag, fredag – hela dagar med kurs och inspirerande utflykter i omgivningarna • lördag 27/5, kurs halva dagen och avslutning En av dagarna åker vi till havet och har picnic. Detta är givetvis frivilligt, vill man hellre stanna hemma så går det alldeles utmärkt.

Boendepaketet innehåller transfer till och från Ryanairs flygplats i Beziers den 23/5 samt den 27/5. Boende 4 nätter, 4 frukostar, 3 tvårätters luncher, 2 trerätters middagar samt andra härligheter såsom vin, frukt, kaffe, te och sånt! Restaurangbesök med mera betalar ni själva.

Pris och anmälan Kursavgift: 2 200 kr, då ingår visst material, bland annat olika akrylmedier, pennor, kritor och collagematerial anpassat efter övningarna. En del material behöver du ta med dig själv – papper, akrylfärger och penslar. Jag ger dig mer deltaljerad information om det vid anmälan.

Mat- och boendepaket på Le Flamant Rouge finns i olika alternativ: • Enkelrum: 480 € • Delat dubbelrum: 370 € • Delad dubbelsäng: 320 € För dig som vill komma tidigare eller vill stanna kvar efter kursen finns möjlighet att boka extranätter till en kostnad av 70 € per rum inklusive frukost. Meddela Le Flamant Rouge i tid så att de kan reservera ditt rum.

Maila mig, victoria.engholm@gmail.com, för anmälan eller frågor. Ange följande: namn, adress, mailadress, telefon samt val av boendepaket. Vi vill även veta om du är allergisk eller helt enkelt tycker hemskt illa om något födoämne. På Le Flamant Rouge ska man njuta och äta gott! Vid bekräftad plats kommer du få information om hur du betalar en anmälningsavgift motsvarande 50 procent av kursavgiften, det vill säga 1 100 kronor. Resterande kostnad betalar du under kursen, på plats. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka om du bokar av din plats. OBS! Vänta med att boka din flygresa tills du fått bekräftad plats!

Rekommenderade flygtider och transport: Ryanair Sthlm-Beziers 23/5 med transfer som ingår i boendepaketet, ankomst Peyriac de Mer cirka kl 20.00.

Retur Ryanair Beziers -Stockholm 27/5 med transfer som ingår i boendepaketet, avfärd Peyriac de mer cirka kl 16.45. Observera att ni bokar era flyg själva, detta ingår inte i varken kurspriset eller boendepaketet. Om ni väljer att flyga andra dagar så flyger Ryanair till/från Beziers på tisdagar och lördagar. Man kan även flyga med Vueling till Barcelona och sen ta tåget till Narbonne. Ett annat alternativ är att flyga till Montpellier eller Toulouse, därefter ta tåg till Narbonne, www.renfe.es eller www.sncf.fr, alternativt egen hyrbil, eller samåkningstjänsten www.blablacar.fr.

Meddela gärna i er anmälan hur ni planerar att åka så vi vet om ni behöver hämtas på Narbonne tågstation. Transfer ingår ej i boendepaketet för andra flighter än Ryanair den 23/5 och 27/5. VARMT VÄLKOMNA!

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page