top of page

Späckad WORKSHOP

Förra veckans julklappsworkshop blev en succé. Tre timmars intensivkurs en vanlig tisdagkväll var tydligen ett populärt koncept. Med några utrivna boksidor, tidningskorsord och presentpapper kan man komma långt. Men behöver ju faktiskt inte krångla till det så mycket. Och lagom till jul så fick deltagarna egenhändigt producerade julklappar att ge bort, om de nu vill göra det. Titta in på Kursbilder så får du se deras fina resultat! Eftersom det var så många som ville gå, faktiskt fler än vad jag hade plats för, så kommer jag troligen att ge fler sådana här korta kvällskurser framöver, nästa år alltså. Så är du intresserad – håll utkik! För övrigt är jag lite småsur idag. Kaninen på blogginlägget här intill har kommit bort på posten och kan alltså inte levereras till jul som det var tänkt. De vet inte ens om de kommer att hitta rätt på den någonsin. Nåväl, det visar sig till slut. Och jag orkar nog inte sura så värst länge till. Det är så tråkigt.

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page