top of page

VINNARNA utsedda

Tävlingen är nu avslutad och vinnarna är utsedda! För att jag inte ska bli anklagad för jäv så har en oberoende jury, bestående av några arbetskamrater till mig med alter egon som Kapten Morring, Den Allvetande Sophögen Matilda samt Jeanette – The Best A Man Can Get, slagit sina skarpsinniga skallar ihop och utsedd följande tre vinnare: Catarina Karlsson vinner bilden med händerna (This Moment) med motiveringen: Den samlade intrycket av hennes svar var enhetligt och helt enkelt KUL. Annika Hådén vinner bilden med flickan (Balancing the Power) med motiveringen: Ett helknasigt svar på fråga 2 som perfekt och humoristiskt svarar mot en helknasig fråga. Kaijsa Keusch vinner bilden med tigern (Tiger Lullaby) med motiveringen: Poetiska och vackra svar som besitter en utmärkande originalitet.

GRATTIS till er! Och ni andra stackars förlorare som absolut vill ha en affisch – de går att köpa också ;)

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page