Slå dem med HÄPNAD

22 Nov 2016

Egentligen skulle jag ju inte ha några fler kurser innan jul men så tänkte jag så här: Varför inte svänga ihop en enklare övning som man kan bli klar med på en kväll? Kanske man till och med hinner med att göra två bilder och vips så har man två julklappar klara att ge bort i julklapp. Så det har jag gjort nu.

Bilden här ovan är alltså ett exempel på den typ av bild som ni kommer att få göra om ni hakar på denna en-kvälls-kurs. Cirka tre–fyra timmar skulle jag gissa att vi håller på. Så slå era nära och kära med häpnad i år genom att ge bort en egenhändigt gjord tavla i julklapp – inga förkunskaper behövs. Och coolt blir det, jag lovar! Bilderna gör vi i en storlek som passar perfekt in i en Ikearam med måtten 30x40 centimeter, (ramen kostar cirka 50 kronor). Sedan är det bara att slå in i ett vackert paket :)

Kostnad för workshopen inklusive material: 300 kronor.
Tid: Den 6 december klockan 18.00
Plats: Antingen i Tors lokal på Alnö eller inne i stan (Sundsvall) Återkommer om det snarast!
Anmäl dig här!

OBS! Uppdatering 24 nov: FULLSATT

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv   

Please reload

Please reload

© 2023 by Glorify. Proudly created with Wix.com