top of page

TÄVLING! Vinn en affisch!

Min blogg har fyllt ett år – det måste jag fira! Jag hade därför tänkt lotta ut tre bilder MEN det visar sig att det, lotteri alltså, är olagligt utan tillstånd. För att göra det hela lagligt blir det alltså TÄVLING istället. Så, vill du vara en av tre som vinner en affisch (ungefär A3-storlek) gjorda efter original i mixed media-teknik, måste du gilla det här inlägget på min Facebook-sida och svara på nedanstående tre superenkla frågor. På Facebooksidan ser du också vilka de olika bilderna är som ligger i potten. Vinnarna utses om en vecka.

1. Vilken är din favoritfärg? 2. Hur många utställningar har du besökt det senaste året, och varför inte då?

3. Vad är meningen med livet?

Svaren skriver du in direkt i inlägget på min Facebook-sida!

(Skulle du inte ha Facebook kan du mejla mig istället! Och hur affischerna ser ut kan du se här, här och här ;)

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page