top of page

Ett rykande HETT tips


”I thought we would be flying by now, but we are still pinned down like butterflies” – det skulle kunna vara en rad ur en låt, men är det bara till hälften. Första delen är en modifierad version av en Alanis Morrisette-låt som jag tyvärr inte vet namnet på. Andra delen lade jag till för att det skulle harmoniera med fokusbilden jag valt, ha ha. Lite svartsynt kanske men ändå rätt kul tycker jag. Det här art journal-uppslaget är direkt inspirerat av min absoluta favoritkonstnär inom art journal-genren just nu, Roxanne Coble. Hon är helt suverän, väldigt mörk och nästan morbid i sitt bilduttryck men samtidigt har hon så fantastiskt mycket humor mitt upp i alltihop och inte minst en otrolig skaparglädje. Man blir nästan hungrig av att se henne skapa! Så kolla in Roxanne, eller By Bun som hennes hemsida heter. Ett hett tips! Hon har bland annat en webbaserad art journal-kurs som heter ”Lyrical” där hon lär ut hur man gör bilder som den jag har gjort ovan.

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page