top of page

Dyk in i fablernas VÄRLD


Vill du lära dig att göra ett sådant här fabeldjur? Då har har du chansen nu. Nästa helg, den 29-30 oktober, lär jag nämligen ut hur man gör – och jag har tre platser kvar! Förutom fabeldjuret får du lära dig att pimpa ett bokuppslag, hur det kan se ut ser du exempel på nedan. Sista kurshelgen i år Den här helgkursen håller vi till i Tors lokal på Alnö och vi inleder varje morgon med ett skönt yogapass med Simone Högberg från Yogastudion. Kursen passar både nybörjare och sådana som redan håller på, så låt dig inte hindras av att du ”inte kan dra ett streck”, för det behöver du inte heller. Syftet är att hitta tillbaka till din lekfulla kreativitet och göra det utan prestation. Helgens kurs blir den sista för i år så passa på om du känner kreativiteten pocka på. Vill du vara med – läs mer här eller släng iväg ett mejl. Hemma-hos-dig-kurs Jag har också introducerat ett nytt kursalternativ, ett slags hemma-hos, där du kan bjuda in till kurs i ditt eget hem med minimum fem deltagare. Du som arrangerar och drar ihop kursdeltagare får förstås gå kursen gratis. Det kan du läsa mer om här.

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page