Snart UTSTÄLLNING igen

23 Jan 2016

Vad gör man när akrylfärgerna börjar ta slut och plånboken är snustorr och bilen inte startar? När man dessutom håller på att jobba för fullt för att hinna klart inför en utställning och multitaskar med flera bilder samtidigt? Jo då tar man fram de där vattenlösliga oljefärgerna som man lyckats förtränga varför man inte brukar använda. Och så fortsätter man att måla, glad och obekymrad. En liten stund. Sedan inser man att just ja, den här färgen torkar ju aldrig, det är därför jag inte brukar använda den. Då går man på med med hårtorken för att kunna lägga på nästa lager, men värmen verkar bara göra att färgen hettas upp och bli ännu smetigare. 

 

Så nu sitter jag här med flera smetkletiga bilder och känner mig villrådig. Utställningen är förresten i mitten av februari i Teater Sojas lokaler så välkommen dit när det är dags. Jag lägger ut mer info senare. :)

 

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv   

Please reload

Please reload

© 2023 by Glorify. Proudly created with Wix.com