KURS på gång

16 Jan 2016

Tjoho!!! Nu är det snart dags att köra en provkurs i art journaling enligt ett koncept som jag har filat på lite grand. Kursen kommer att vara en helg i vår, troligen på Alnö. Något datum är ännu inte bestämt, men är du intresserad av att delta kan du redan nu gå in och anmäla dig till min sändlista, så håller jag dig uppdaterad. Priset kommer förstås att vara kraftigt reducerat eftersom det som sagt är en provkurs för att testa min idé. I utbyte vill jag gärna ha en rak och ärlig feedback från dig, om du blir en av dem som deltar.

 

Helgkursen kommer att bestå  av olika moment, som hur man kan skapa vackra bilder utan att kunna dra ett streck, hur man kommer över det vita papperets fasa samt hur man kan jobba mer terapeutisk med sig själv genom affirmationer i text och bild. Innehållet är som sagt inte helt spikat än, men anmäl dig till sändlistan i marginalen till höger så får du snart veta mer. :)

 

 

 

 

Den här gillar jag ;)

”If someone tells you that you have enough art supplies and that you don't need anymore – stop talking to them! You don't need that kind of negativity in your life.”

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv   

Please reload

Please reload

© 2023 by Glorify. Proudly created with Wix.com