ÄVENTYRET har börjat

11 Jan 2016

​Jag fortsätter utforska art journaling-äventyret, den här gången genom en mycket givande lektion i e-kursen Life Book 2016. Uppgiften är att bildsätta en intention för det nya året – under bilden finns rad efter rad nedtecknat av sådant som jag känner att det är dags att släppa taget om. Sådant som hindrat och hämmat och satt krokben för mig alltför länge.

 

Uppgiften var att sedan ovanpå de orden måla en positiv affirmation enligt en given teknik. Egentligen skulle man använda metallicfärger också för att få det där extra guldskimret till sin intention, men det hade jag inga. Får väl lägga till det i efterhand :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv