top of page

Härlig HELG i skärgården

Förra helgen träffades vi, 14 skaparhungriga varelser, på Runmarö i Stockholms skärgård. Några kom långväga ifrån (Sundsvall :) och sov över, andra pendlade med skärgårdsbåten. Vi höll till på Runmarö hembygdsgård, en underbar gammal lokal med ett stort rum med högt i tak och trägolv som vi använde som ateljé. Konceptet med övernattning och mat var lyckat och uppskattat, så det blir antagligen något vi kör igen. Förhoppningsvis kan jag komma tillbaka till Runmarö redan till våren och köra en kurs igen. Med ”vi” menar jag, förutom mig själv, Anette Ekqvist – Runmaröbo och tillika husa och chaffis under kursen. Tack Anette för goda luncher, gott fikabröd och annan service som du bistod med :) Jag brukar fota på mina kurser, men den här gången hade jag tyvärr glömt kameran hemma. Jag försökte ta några bilder med mobilen, men min mobilkamera är urusel så jag har endast kunna lägga upp ett fåtal bilder HÄR. Om någon av er som var med har bilder att bidra med till galleriet så skicka dem gärna till mig!

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page