top of page

Dark SHADOW Pass


Dark Shadow Pass är ett art journal-uppslag som jag påbörjade den gångna helgen när jag höll kurs på Runmarö i Stockholm. Nu tror jag den är klar. Färgerna och tonen i bilden fick mig att tänka på Lalehs låt Dark Shadow. Klotterstilen är starkt influerad och inspirerad av en av mina absoluta art journal-favoriter, konstnären Roxanne Coble.

Uppslaget är från min bok med gamla filmdrottningar, och kvinnan på bilden är en ung Jane Fonda :) Och förresten, den är inte alls klar än, ser jag nu. Måste fixa några grejer...(det är svårt att bli klar ;) I september är det dags för nästa kurs, i den här gången på Alnö utanför Sundsvall. Mer information om kommer alldeles strax, men lite hittar du HÄR.

Dark Shadow (klicka för att lyssna)

av Laleh

Dark shadow pass You're standing in my view I can't see by you I'm hanging loose like jupiter with shaking knees like tambourines And it seems you're working on my final scene Final speech, it's looking bad, dark shadow pass She was on and off with life Despite the fact She loved it very much And tonight, wearing Beautiful but sad New York black Dark shadow pass

You're standing in my view I can't see by you I'm hanging loose like jupiter with shaking knees like tambourines And it seems you're working on my final scene Final speech, it's looking bad, dark shadow pass She was on and off with life Despite the fact She loved it very much And today, you're looking sweet but sour I wish you weren't so, I wish you weren't so coward

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page