Härlig HELG i skärgården

25 Aug 2016

Förra helgen träffades vi, 14 skaparhungriga varelser, på Runmarö i Stockholms skärgård. Några kom långväga ifrån (Sundsvall :) och sov över, andra pendlade med skärgårdsbåten. Vi höll till på Runmarö hembygdsgård, en underbar gammal lokal med ett stort rum med högt i tak och trägolv som vi använde som ateljé. 

Konceptet med övernattning och mat var lyckat och uppskattat, så det blir antagligen något vi kör igen. Förhoppningsvis kan jag komma tillbaka till Runmarö redan till våren och köra en kurs igen. Med ”vi” menar jag, förutom mig själv, Anette Ekqvist – Runmaröbo och tillika husa och chaffis under kursen. Tack Anette för goda luncher, gott fikabröd och annan service som du bistod med :)

Jag brukar fota på mina kurser, men den här gången hade jag tyvärr glömt kameran hemma. Jag försökte ta några bilder med mobilen, men min mobilkamera är urusel så jag har endast kunna lägga upp ett fåtal bilder HÄR. Om någon av er som var med har bilder att bidra med till galleriet så skicka dem gärna till mig!

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv   

Please reload

Please reload

© 2023 by Glorify. Proudly created with Wix.com